• GEZELLIGHEID

Wie is 'De leukste Makelaar'?


Mijn naam is Mariska. Ik sta midden in het leven en ben gek van huizen en mensen. Mijn energie en enthousiasme haal ik uit kleine alledaagse dingen: een praatje maken op straat, lekker hardlopen, verse groente halen op de markt of samen met mijn twee bengels springen op de trampoline. Mijn grote hobby is fotografie.

Ambitie met een vleugje humor

Het is mijn persoonlijke ambitie om het maximale uit alles te halen. Om optimaal te presteren zoek ik dan ook graag de grens op en ik ben allergisch voor onrechtvaardigheid. Open en eerlijk zijn is meer mijn ding, evenals dingen met humor benaderen. 

Het kopen van een huis is echt heel leuk

Vraag 't is ontstaan vanuit de gedachte dat een huis kopen of verkopen helemaal niet zo stressvol hoeft te zijn. Omdat het een hele emotionele beslissing is, wordt het echter wel door veel mensen zo ervaren. Mijn voldoening haal ik dan ook door het creëren van een zo veilig mogelijk kader, waardoor de aankoop van een woning goed voelt. Duidelijkheid is daarbij essentieel. Ik ben Vraag 't en aan mij kun je echt alles vragen! Ik laat kopers op de markt graag ervaren dat het kopen van een (nieuwbouw)woning een heel plezierig en ook leuk proces is. Vandaar ook ‘de leukste makelaar’.


Professioneel en erkend

Zekerheid haalt u uit het feit dat ik een KRMT- gecertificeerd makelaar ben. Elk jaar volg ik diverse cursussen om te voldoen aan de verplichte permanente educatie. Mijn ambitie is niet de grootste, maar wel de beste en de leukste makelaar in de regio te zijn.

En omdat ik weet dat vooral de persoonlijke klik doorslaggevend is, nodig ik u graag uit om een keer vrijblijvend kennis te maken. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me gerust even!

Mariska van de Velde


{form shortcode}