• THUIS

Wat is een aankoopmakelaar?


Als u een huis wilt kopen, krijgt u in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar zal zeker bereid zijn informatie te geven over de woning, maar vergeet niet dat hij altijd in eerste instantie spreekt namens en handelt in het belang van de verkoper. Daarom is het verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in te schakelen.

Is een aankoopmakelaar iets voor mij?

Een aankoopmakelaar is een dienstverlener die u helpt bij het maken van beslissingen met een hoog financieel en emotioneel gehalte. Er is niet één besluit in het leven wat zoveel impact heeft als het kopen van een huis. Voor een nieuwe smartphone of een paar schoenen kijk je 10x en vraag je aan iedereen om advies. Bent u aan het kijken naar een nieuwe woning, dan is een aankoopmakelaar de beste adviseur die u kunt krijgen.

Wat doet Vraag 't?

Vraag ’t kenmerkt zich door een professionele, maar bovenal ook persoonlijke aanpak. Ontdek hier hoe de aankoop in 10 stappen werkt. Tijdens het hele proces krijgt u mijn volledige aandacht, een luisterend oor en praktische oplossingen. Onderhandelingen verlopen deskundig en ook juridisch wordt alles keurig in orde gemaakt. En heeft u meer vragen over aankoop van een woning? Stel ze gerust, want daar ben ik voor. Zo kunt u zich zonder zorgen richten op uw nieuwe droomhuis.

Waarom Vraag 't?

Vraag 't is er puur en alleen voor de koper. Ik heb een liefde voor klanten blij maken met hun nieuwe huis. Oprechte aandacht dus en met het stellen van de juiste vragen bereik ik uw doel: de ideale woning kopen. Bovendien heb ik een laag tarief dat zichzelf terugverdient. Dus waarom teveel betalen of onnodig risico's aangaan als je ook gezellig met mij op pad kunt voor het beroemde rondje van de zaak.

Wat kost advies en begeleiding?

Vraag ’t is graag duidelijk in alles wat ze doet. Ook over de kosten. Bij een succesvolle aankoop betaalt u een vast bedrag van € 595,00 + 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Dit bedrag is inclusief btw en één bouwtechnische keuring. De betaling vindt plaats op de dag van de levering van de woning en wordt verrekend bij de notaris.

Contact

Maak hier uw keuze
Vult u hier alstublieft uw naam in?
Vult u hier alstublieft uw e-mail adres in?
Vult u hier alstublieft uw telefoonnummer in waarop ik u kan bereiken?
Please let us know your message.
Ongeldige invulling
{form shortcode}