• PASSIE1

Wat betaal ik Vraag 't voor de aankoop van mijn nieuwe woning?

Mijn courtage bestaat uit een vast bedrag van €595,00 om de vaste kosten te kunnen dekken. Verder wordt mijn tarief berekend op basis van het onderhandelingsresultaat (10% over het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom* ). Hierdoor weet u zeker dat ik mijn uiterste best ga doen om zoveel mogelijk van de vraagprijs af te krijgen.
* Dit bedrag is inclusief btw en één bouwtechnische keuring.

Rekenvoorbeeld

Vraagprijs : € 235.000,00
Koopsom : € 226.000,00
Onderhandelingsresultaat : €     9.000,00
   
Mijn courtage bedraagt:  
Vaste vergoeding €        595,00
10% van het verschil €        900,00
Totaalbedrag €     1.495,00

En wat als er niets van de prijs af gaat?


In dit geval is er geen onderhandelingsresultaat en betaalt u mij alleen de vaste vergoeding van € 595,00, inclusief btw.

De onderhandelingen lopen stuk en dan ...


Ik werk op basis van ‘no cure no pay’. Mochten de onderhandelingen op niets uitlopen, dan bent u mij ook geen vergoeding verschuldigd. Samen gaan we dan op zoek naar een andere woning. Mocht u het aankooptraject op dat moment stop willen zetten is dat uiteraard ook mogelijk en zelfs kosteloos. U bent mij pas  een vergoeding verschuldigd op het moment dat er een koop gesloten wordt.

En wat als de koop niet doorgaat?


Als wij er met de verkoper qua prijs niet uitkomen, bent u geen kosten verschuldigd. Samen gaan we dan op zoek naar een andere woning volgens de afspraken in de bemiddelingsopdracht. Als u niet koopt vanwege bouwkundige gebreken aan de woning of u krijgt uw financiering niet rond, betaalt u een bijdrage in de gemaakte en afgesproken kosten.

{form shortcode}