• TOEGEVOEGDE WAARDE1

Efficiënter uw nieuwbouwproject verkopen?

Als projectontwikkelaar of aannemer wilt u uw nieuwbouwproject zo snel mogelijk verkopen. Tegen een minimale investering en met zo weinig mogelijk risico. Dat vraagt om een niet-traditionele aanpak. Proactief en flexibel. Met onverdeelde aandacht voor uw project en potentiële kopers.

Vraag ’t pakt aan waar anderen afwachten. Kundig, betrokken en initiatiefrijk. Ook buiten kantooruren om en zelfs als het aankomt op de laatste woningen die verkocht moeten worden. Met 100% focus en kennis van de lokale markt bovendien. Dat maakt het verschil tussen verkoop en succesvolle verkoop. Met pure winst als resultaat.

Verkoop is maatwerk

De verkoop van een nieuwbouwproject is maatwerk. Vraag ’t begrijpt dat en ontzorgt. Zowel tijdens de verkoop, als ook in de periode voorafgaand aan de verkoop. Ik bijt me snel vol overgave vast in een project, weet eenvoudig een relatie te leggen tussen vraag en aanbod en vertaal dat naar een helder en concreet plan. Van daaruit werken we verder. Omdat ik werk vanaf de bouwplaats, bij u op kantoor of bij de klant thuis, kan ik bovendien lijnen kort houden en kosten laag.

Verkoopmanagement

Het verkoopklaar maken van een nieuwbouwproject is een cruciale fase binnen het verkooptraject. Daarmee leg je immers de basis voor succes. Vaak worden de werkzaamheden hiertoe intern uitgevoerd, naast de reeds bestaande werkzaamheden. Dat kost veel tijd, en vaak krijgt de voorbereiding dan ook niet de aandacht die het verdient. Vraag ’t begrijpt dat en neemt u ook deze werkzaamheden graag uit handen.

Al voor de eerste steen goed geregeld

Vraag ‘t weet wat er nodig is om de verkoop goed te laten verlopen. Ik ken partijen en kan tegen minimale kosten en in een kort tijdsbestek zaken organiseren, zodat een project verkoopklaar de markt op kan. Van het opstellen van de verkoopcampagne en het realiseren van de website tot het verkrijgen van planacceptatie en het begeleiden van notariële aktes. Dat bespaart u uiteindelijk ook kosten in de uiteindelijke verkoopfase.

Onverdeelde aandacht voor uw koper

Bij dat alles staat een persoonlijke aanpak centraal. Ik geef potentiële kopers dan ook begeleiding gedurende het hele traject, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. De commerciële kant van mijn vak komt naar voren in het kennen van mijn klanten en ze – indien gewenst – tot op meerwerkniveau van dienst te zijn. Voor mij is het dan ook een sport om twijfelaars over de streep te trekken en daarbij komt de nodige dosis overtuigingskracht goed van pas.

{form shortcode}